Aktiviteter 2022

Nedenfor kan du læse om Maranklub DK’s aktiviteter i 2022.

Aktiviteterne er som hovedregel for medlemmer af Maranklub DK, men er du interesseret i racen, er du velkommen til de fleste arrangementer mod et beskedent bidrag til forplejningen. Ønsker du at høre mere om klubben er du velkommen til kontakte en fra klubbens bestyrelse. Du kan læse mere om, hvordan du bliver medlem af klubben under kontakt.

Arrangementer i Danmark

26. marts kl 10.
Generalforsamling blev afholdt i Herning Fjerkræklub. Referat m.m. findes på medlemssiden.

16. og 17. juni
Dyrskuet i Hjørring Erik deltager, det vil være muligt at se nogle af de forskellige Maran typer, man kan avle med. Der vil være mulighed for at få information om Maranklub.DK hvor man kan blive medlem for kun 150,- kr om året. Det er også muligt at få materialer omkring det at holde høns.
Kom og få en snak.

September
Vi afholder en hønsedag september på Sjælland),hvor vi gerne vil se vores medlemmer. Dato følger senere.
Det er muligt at medbringe høns og få lidt viden om, hvad der bedømmes for racen.

20.-23. oktober
LU i Herning

Hvis der er nogen der har ideer til et arrangement, vil vi meget gerne kontaktes i bestyrelsen.

Arrangementer udlandet 

Indtil videre ser det ud til at Fête de Marans, som skulle have været afholdt d. 17.-18. juli er aflyst pga. fugleinfluenza i området.

Bestyrelsen forbeholder sig retten til at aflyse et arrangement, hvis der ikke er tilstrækkelige tilmeldinger.
 

Maranklub DK har desuden en række andre aktiviteter vi fortsætter i 2022. Disse er nærmere beskrevet nedenfor.

Opstart af avlsfadderprogram i Maranklub DK

Maranklub DK fortsætter opstart af et avlsfadderprogram, hvor nye medlemmer kan få tilknyttet en erfaren og gerne lokal maranopdrætter, der kan være sparringspartner i opstarten. Det skal dog nævnes, at vi specielt i opstarten af ordningen ikke kan garantere, at der kan formidles kontakt til en lokal avlsfadder.

 Mini bibliotek

Maranklub DK har et ”mini-bibliotek” med gode og relevante bøger, som medlemmerne kan låne. Bøgerne er pt. på engelsk og fransk.

 Maran merchandise

Klubben har en del maran merchandise (Krus, T-shirts, Caps mv.), som kan købes til fornuftige penge. Klubbens hjemmeside bliver snarest opdateret med en oversigt over, hvad vi ligger inde med og priser. Vi sender ikke, men bestillinger modtages og forudbetales mindst en måned før udlevering ved klubarrangementer.

 Lokaludstillinger

Vi vil gerne opfordre til, at bestyrelsen får besked, hvis der er kendskab til, at der bliver udstillet maran på lokaludstillinger i 2019. Så vil klubdiplomer mv. blive sendt til arrangøren af udstillingen og blive tildelt bedste maran med 92 point og derover. Bestyrelsen skal have besked mindst 1 uge før udstillingen starter.

  Forum og facebook (for medlemmer)

Klubbens officielle medlemsforum findes på Dansk Fjerkræ Forum. Her vil du også kunne læse om kommende klub aktiviteter, medlemmernes avlserfaringer  mv.

Forum for Maranklub DK

Derudover har klubben en facebookgruppe for medlemmer og andre interesserede, hvor viden og oplevelser deles.

Facebookgruppe for Maranklub DK