Aktiviteter 2021

Nedenfor kan du læse om Maranklub DK’s aktiviteter i 2021.

Aktiviteterne er som hovedregel for medlemmer af Maranklub DK, men er du interesseret i racen, er du velkommen til de fleste arrangementer mod et beskedent bidrag til forplejningen. Ønsker du at høre mere om klubben er du velkommen til kontakte en fra klubbens bestyrelse. Du kan læse mere om, hvordan du bliver medlem af klubben under kontakt.

Bestyrelsen arbejder pt. på at arrangere en medlemstur til Frankrig, I vil høre nærmere i et af de næste nyhedsbreve.

Arrangementer i Danmark

21. marts 2021 kl 19.
Generalforsamling afholdes online via Zoom pga Corona restriktionerne. Tilmeldte medlemmer får diverse links til mødet tilsendt pr mail dagen før.

Program for resten af året afventer udviklingen af Corona

Arrangementer udlandet 

Pt gælder de samme begrænsninger, vi må afvente, hvad der sker i forhold til udlandsaktiviteter.

Bestyrelsen forbeholder sig retten til at aflyse et arrangement, hvis der ikke er tilstrækkelige tilmeldinger.
 

Maranklub DK har desuden en række andre aktiviteter vi fortsætter i 2021. Disse er nærmere beskrevet nedenfor.

Opstart af avlsfadderprogram i Maranklub DK

Maranklub DK fortsætter opstart af et avlsfadderprogram, hvor nye medlemmer kan få tilknyttet en erfaren og gerne lokal maranopdrætter, der kan være sparringspartner i opstarten. Det skal dog nævnes, at vi specielt i opstarten af ordningen ikke kan garantere, at der kan formidles kontakt til en lokal avlsfadder.

 Mini bibliotek

Maranklub DK har et ”mini-bibliotek” med gode og relevante bøger, som medlemmerne kan låne. Bøgerne er pt. på engelsk og fransk.

 Maran merchandise

Klubben har en del maran merchandise (Krus, T-shirts, Caps mv.), som kan købes til fornuftige penge. Klubbens hjemmeside bliver snarest opdateret med en oversigt over, hvad vi ligger inde med og priser. Vi sender ikke, men bestillinger modtages og forudbetales mindst en måned før udlevering ved klubarrangementer.

 Lokaludstillinger

Vi vil gerne opfordre til, at bestyrelsen får besked, hvis der er kendskab til, at der bliver udstillet maran på lokaludstillinger i 2019. Så vil klubdiplomer mv. blive sendt til arrangøren af udstillingen og blive tildelt bedste maran med 92 point og derover. Bestyrelsen skal have besked mindst 1 uge før udstillingen starter.

  Forum og facebook (for medlemmer)

Klubbens officielle medlemsforum findes på Dansk Fjerkræ Forum. Her vil du også kunne læse om kommende klub aktiviteter, medlemmernes avlserfaringer  mv.

Forum for Maranklub DK

Derudover har klubben en facebookgruppe for medlemmer og andre interesserede, hvor viden og oplevelser deles.

Facebookgruppe for Maranklub DK